söndag 1 mars 2009

Don't Take Your Love Away (London)

Gah. Skönhet!

Nu - NU känner jag att jag riktigt är på plats på den andra sidan lilla pölen som separerar mig från Sverige! Öarna har blivit mer än ett turistmål - det har nästan blivit ett hem i och med att jag och Sofia ÄNTLIGEN flyttat in i den lägenhet där vi ska tillbringa åtminstone 6 veckor till. Det känns verkligen skönt att kunna lämna saker framme utan att behöva oroa sig för att någon annan än Sofia går och tattar lite på dom. Möss? Inte då! Vi har tydligen i det här huset adopterat en katt med jämna och ojämna mellanrum så nu kan man faktiskt ha mat här också! Underbart att inte behöva kolla ryggsäcken efter musskit varje morgon.

Imorgon eller på Tisdag, ska försöka få till det på Tisdag faktiskt - för det passar bättre, så kommer resterande möbler. Vi ska byta ut sängarna vi har nu mot två vanliga enkelsängar, vi ska få en soffa och ett skrivbord. Fett skönt kompliment till våra två nattduksbord, vår byrå, vår öppna (dekorativa) spis, vårt bord och våra två stolar och våra två garderober!

This, is real life!

Vi får se vad som händer vad med våra flatmates dock, väldigt skumt intryck hittills - sen har vi tydligen en mentalt störd man på andra sidan gatan som utför små nattliga ritualer bestående av dödsångestskrik. Så vi får se hur länge vi står ut. For now though - it's all good!

Fred på jorden och kärlek överallt!

Inga kommentarer: