onsdag 16 april 2008

del fyrtiosex


Jag känner mig RIKTIGT koffeinstinn idag måste jag säga. Totalt på helspänn, trött och skakig - rätt äcklig kombo måste jag säga faktiskt. Två koppar kaffe var allt jag drack, visserligen lite socker till det också och på en fettfylld mage (ja - kebab innehåller fett) i och för sig.

Ändå? Två koppar och jag känner hur hela världen gungar.

Om "light-droger" som koffein gör sånt här med kroppen, vad gör tungt skit då...?

4 kommentarer:

Anonym sa...

hahaaaa skönaste bilden! :D gå inte och droga ner dej nu, Scheikz - nåde dej om du är en koffeinpundare när jag kommer tillbaks till stan!

Ville bara rapportera lite om min BSB-upplevelse. Och jag kan bara säga att jag hela tiden ställde samma fråga som du till mej - vad hände med the on and only Kev? För det kändes inte alls lika bra att de lönnfeta grabbarna nu bara var fyra.. Konserten i sej var intressant. Fränt att få höra en hel del gamla godingar live. Men det slår inte Linkin förra året och kommer inte på långa slå JAY när jag ska se honom i sommar! Gaaah, jag är så glad :D:D

Anonym sa...

kom på en rolig sak jag läste i svd som sammanfattade konserten - "Det är okej om man är lite ur form och lite seg, men att röra sej som en påse chips genom hela konserten är INTE bra". Sagt om Nick Carter och det var tamejtusan helt sant!

Fredrik Scheike sa...

HAHAHA!

Det låter som en fräck upplevelse det här med BSB - men jag är ändå glad som inte var med du... Usch, förstöra barndomsidolerna sådär! ;) Jo syster-yster din berättade att hon fått tag i biljetter till Jay och jag förstod direkt att du skulle vara upp över väggarna lycklig ^^

När kommer du hem sötis?

Anonym sa...

I'll be back before u know it! ;) Nä, men det blir faktiskt nu på onsdag kväll - så det blir då sova, sen packa och sen dra iväg på en GRYM helg!! Ska bli så sjukt trevligt/roligt/KALAS, för visst ska du med och bo med grabsen? =)