söndag 16 oktober 2011

Don't Want To End Up Like Them

När saker man vill prata om med människor man vill ska veta och inga ord kommer ut. Du vet vad jag menar va? När man vet att det som skulle sägas har en chans att förändra allt, i princip vända upp och ner på hela världen. Men man kvävs och allt det som kommer ut är en suck och ett ryck på axlarna.

Att stålsätta sig. Vad är det man är rädd för? Kan man inte bara se över muren eller i alla fall försöka klättra upp på den så att man kanske kan ta sig över? Ta tjuren vid hornen och få den iskalla vinden i ansiktet? Hur kul är det att sitta i lä bakom en mur resten av sitt liv?

Det finns väl ett skäl till att man säger, respektive, inte säger det man gör. Man gör bara något om något annat gör en. Där är skådespelarens mantra. Men det är nog ett bra mantra att faktiskt ta med sig ut i livet också, jag tror det. Jag tror att det handlar om att man lär sig allt vad mänskliga relationer handlar om. Jag tror det är det viktigaste när det kommer till skådespeleri och SEN kan vi börja prata om att adaptera det till verkligheten.

Ramble, mumble - och bajs. Ja, men precis så.

Loves

Inga kommentarer: